2022-04-03 07:56:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Kicsit labilis lelkiállapotba kerülsz

Napi horoszkóp április 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint érdemes ma minél többet forgolódni társaságban, mert megismerkedhetsz olyan emberekkel, akik így, vagy úgy, de nagy hatással lesznek a későbbiekben sorsodnak alakulására. Győzd le a bizalmatlanságot, és nyisd meg a szívedet!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars és a Szaturnusz együttállása miatt most érdemes a hosszú távú tervek alapjait lefektetni. Ha van valamilyen cél, terv, ami most körvonalazódik a családban, akkor azt ma érdemes részletesen átbeszélni. Most ugyanis mindenki hozzáteszi a „magáét”, így sokkal hatékonyabban tudtok majd haladni.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egész héten szinte csak „távirati” stílusban tudtál szót váltani a pároddal, annyi teendőtök volt. Ma végre tudtok időt szakítani egymásra! Ha megoldható, menjetek el kettesben valahova.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kicsit labilis lelkiállapotba kerülsz. Fölösleges dolgokon rágódsz, amelyek úgyis megoldódnak maguktól, vagy túlnőnek a cselekvőképességednek a határain. Hívd fel egy bizalmasodat, és mondd el neki, ami nyomaszt!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon szenvedélyessé tesz a Mars és a Szaturnusz együttállása, olyan nagy, komoly elhatározást teszel, amihez aztán tudod is tartani magad. Lehet, hogy még csak az elképzelés szintjén alakul a dolog, de a bolygók jelzése szerint a gondolatot most tett is követi majd.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Tedd félre egy kicsit az észérveket, hallgass inkább a megérzéseidre, mert a látszat olyan zsákutcába csalhat, ahonnan csak nehezen tudsz kikeveredni… Az intuíciód viszont remekül működik érzelmi, magánéleti kérdésekben.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Önhibádon kívül kellemetlen szituációba kerülhetsz, amikor ha véleményt mondasz, az a baj, ha hallgatsz, akkor meg az… Ebből most nehéz lesz kilavíroznod magad! Próbálkozz kedves, de semmitmondó szavakkal!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A féltékenységet mostanában sikerül legyőznöd, de ma sajnos úrrá lesz rajtad. Félreérthető beszélgetés fültanúja leszel, és téves következtetéseket vonsz le. Az is lehetséges, hogy hiába olyan csavaros a gondolkozásod általában, ma mégis hiszékenynek bizonyulsz egy helyzetben. Óvatosan az idegenekkel!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szerencsés lelki átalakulásokon mész mostanság keresztül, és ennek köszönhetően szerelmi kapcsolatod is virágba borul. Ma ennek tapasztalhatod nyilvánvaló jeleit! Romantikus estére készülj!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Most ügyesen összehangolod a szívedet és az eszedet, remekül átlátod a legbonyolultabb helyzeteket is, és logikádnak hála a legjobb tanácsokat te adod. Valaki, talán egy barátod, talán egy családtag meg is keres egy problémával.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók segítségével ma alaposan megvizsgálhatod a kapcsolataidat: átlátsz mindenen és mindenkin, semmi sem marad rejtve előtted. Legyél következetes, hozz végleges döntéseket: ha úgy érzed, megbízhatsz valakiben, akkor ne kételkedj benne holnap csak azért, mert olyan helyzet áll elő.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ha párkapcsolatban élsz, legyetek együtt minél többet ma, ha egyedülálló vagy, legyél nyitott, figyelj, mert most elképzelhető, hogy a nagy ő megjelenik a színen. Kár lenne csak azért elmulasztani egy nagy találkozást, mert te nem vettél észre néhány egyértelmű jelet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: